El Clúster de la Bioenergia de Catalunya i la Federació de Cooperatives Agrícoles de Catalunya signen un conveni de col·laboració per promoure la bioenergia i la bioeconomia circular

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya i la Federació de Cooperatives Agrícoles de Catalunya signen un conveni de col·laboració per promoure la bioenergia i la bioeconomia circular com un eix d’impuls de la competitivitat de les cooperatives i pel benestar social i ambiental del territori.

La FCAC treballa per potenciar el creixement i la competitivitat del sector cooperatiu agroalimentari català. Inclou, doncs, les principals cooperatives del sector del pinso, fruita, oliva, vi, ramaderia, etc.

El conveni presenta com objectius principals; promoció de la producció verda i la bioeconomia circular de les cooperatives Agràries, promoure la digitalització del sector cooperatiu agroalimentari, promoció de l’ús de la bioenergia per a promoure la substitució de combustibles fòssils en les instal·lacions de les cooperatives agràries i en les instal·lacions de les explotacions agropecuàries.

 Notícia Clúster Bioenergia de Catalunya: Publicada el 17 de maig de 2021.