EL NOSTRE ECOSISTEMA

Agrupem en un mateix entorn a tots els agents de la cadena de valor de la bioenergia.

Sumem ja 130 associats!

TERCER SECTOR

SERVEIS TRANSVERSALS

ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

RECERCA I INNOVACIÓ

PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ DE LA BIOMASSA

PRODUCCIÓ I DISTRIBUCIÓ DE BIOGAS


ENGINYERIES I SERVEIS ENERGÈTICS

FABRICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT D'EQUIPS DE BIOMASSA

FABRICACIÓ, DISTRIBUCIÓ, INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT D'EQUIPS DE BIOGÀS


L'OPINIÓ DELS ASSOCIATS

La seva experiència és el nostre millor aval

El clúster ens ha obert la possibilitat de contactar amb el món industrial i això és clau per fer-los arribar el nostre producte. Ens ha fet obrir de manera molt important el ventall de les possibilitats de negoci, perquè bona part dels nostres clients ens han arribat per formar part de la cadena de valor de la biomassa i al poder oferir, conjuntament amb altres associats, projectes claus en mà.

Miquel Soliva
Gerent de Forestal Soliva

Incorporar-nos al clúster ens ha donat molts beneficis. El que més valorem és estar en contacte amb el teixit d’empreses que ofereixen serveis complementaris. Quan hem de plantejar nous projectes pel sector públic o industrial tenim molta més informació, experiència i contactes, i podem controlar molt més totes les variables. Això és un aspecte clau per garantir l’èxit dels projectes. Ho recomano molt.

Isidre Alferez
Soci fundador d’IMARTEC ENERGIA

Som una enginyeria especialitzada en biomassa i estar dins del clúster ens ha permès ser una part visible de la cadena de valor. Cada dia ajudem a altres empreses del sector i, al mateix temps, aquestes altres empreses ens ajuden a nosaltres. El networking que hem aconseguit ha estat molt important, igual que la nostra aportació vetllant per la divulgació i la regulació a nivell tècnic d’aquesta tecnologia. Les empreses que treballin en bioenergia han de formar part del clúster.

Jesús Teixidor
Soci i president de SUNO ENGINYERIA

Formar part del clúster ens ha facilitat l'accés a informació del sector i sinergies de col·laboració amb els altres associats que valorem molt positivament.

Antoni Domingo
CEO d'ADOMGRI

La bioenergia és una energia estratègica per Catalunya. El Clúster genera l’espai de col·laboració del sector públic i privat, necessari per a l’impuls de la bioenergia a Catalunya.

David Merino
CEO d'ATRIA BIOENERGIA

El Clúster ens ha permès disposar d’una plataforma d’intercanvi de coneixement i col·laboració per enfortir les empreses relacionades amb la bioenergia i desenvolupar projectes més sòlids i eficients.

Pere Sala
CEO de SALA FORESTAL