SERVEIS ALS ASSOCIATS

Formar part del clúster suposa accedir a una àmplia gamma de serveis 100% orientada a la generació de negoci

PORTAL DE NEGOCI

Creem entorns de generació de negoci amb sessions de networking entre empreses referents del sector i els clients dels mercats industrials. També impulsem projectes estratègics entre els socis i el mercat.

PROJECTES COL·LABORATIUS

Impulsem projectes en els que participen diversos socis amb un mateix repte i objectiu. Les idees apareixen participant en les nostres Comissions de treball i fruit de la col·laboració i el networking amb altres clústers i entitats.

representació

Som la veu que defensa el sector davant els agents públics i privats. Protegim els interessos dels associats en aquells àmbits i temes que poden afectar a la competitivitat del sector i al desenvolupament del mercat.

innovació

T'ajudem a aconseguir recursos que et permetran invertir en recerca i en innovació tecnològica per què puguis introduir-te a nous mercats. Facilitem la transferència tecnològica i la transformació digital de les empreses.

PROMOCIÓ I VISIBILITAT

Promovem les capacitats i les tecnologies dels nostres associats mitjançant esdeveniments i participant als mitjans de comunicació. Donem a conèixer els projectes referents i noticíes de la teva empresa.

FORMACIÓ

Desenvolupem accions de formació col·laboratives per ajudar a capacitar els professionals del futur. Organitzem sessions i activitats molt especialitzades i d'alt valor afegit pels professionals del sector de la bioenergia.

ACOMPANYAMENT

Et posem al dia dels diferents ajuts i vies de finançament, fires i events, oportunitats d’internacionalització, formació, així com de les últimes novetats en normatives i regulacions del sector.

serveis especials

Disposem de descomptes en productes i serveis especialitzats que ofereixen els propis associats del clúster. Puntualment, també posem a l'abast dels associats ofertes que ens arriben a través de diverses entitats col·laboradores.