Indústries per l’acció climàtica i la inserció social

Indústries per l'acció climàtica i la inserció social

Impuls de la descarbonització del sector industrial amb la participació del Tercer Sector

Encara no coneixes els beneficis de l'ús de la biomassa? Des del Clúster Bioenergia Catalunya volem presentar-te el projecte Indústries per l'Acció Climàtica i la Inserció Social.
Actualment, a Catalunya, ja disposem d'una quarantena d'indústries que s'abasteixen amb biomassa forestal, si bé el potencial d'indústries que poden incorporar la biomassa és enorme. La biomassa, a més de ser una energia neutra en emissions de carboni, ofereix al mateix temps un estalvi econòmic per a les indústries, que pot arribar a superar el 60% respecte als combustibles fòssils. A més, els seus preus són molt més estables en el temps.
Aquesta iniciativa té com objecte principal desenvolupar un projecte estratègic per l’impuls de la descarbonització del sector industrial a partir de la bioenergia amb la participació del Tercer Sector de Catalunya, per la creació d’ocupació local i la millora de la competitivitat del teixit industrial i la sostenibilitat del territori.
Què t'oferim en el projecte?  Una primera avaluació de les vostres instal·lacions per incorporar una caldera de biomassa i un posterior estudi de viabilitat més exhaustiu i personalitzat. I tot això de manera totalment gratuïta! Per tal de recollir les dades de la teva indústria i poder iniciar el procediment, hem creat un formulari.
Podràs accedir-hi a través del següent enllaç
info1_web
info2_web
eco
logo_transparent
Imagen3
LC_logoMesa-de-trabajo-4-copia-57@0.5x-200x104
ACCIÓ integrat Horitzontal CAT color