Sistemas de tubería modular

ROS Group, de caràcter estrictament familiar, va ser fundat l'any 1867 i des de sempre ha estat especialitzat en la fabricació de conductes i accessoris de xapa galvanitzada, inoxidable i polida amb sistemes d'unió tant tradicionals com modulars de nova generació.

En l'actualitat, ROS Group està format per dues empreses: ROS DUCTING, S.L.U., que fabrica tubs i accessoris modulars per a la indústria, i ROS CHIMNEYS, S.L.U., que fabrica tubs i accessoris modulars per a la conducció i evacuació de fums.

Totes dues disposen d'un amplíssim parc de maquinària, modern i amb els últims avenços tecnològics, per tal d'aconseguir un alt estàndard de qualitat, respecte pel medi ambient i excel·lents condicions de treball dels seus col·laboradors.

El nostre objectiu és l'aportació al mercat d'un producte amb la màxima qualitat, amb identitat pròpia, diferent i que ha estat projectat, desenvolupat i certificat íntegrament a les nostres instal·lacions, a fi de buscar la plena satisfacció dels nostres clients, oferint-los en tot moment les solucions que millor s'adaptin a les seves necessitats.

xemeneia

EN QUÈ PODEM AJUDAR

FABRICACIÓ DE TUBS METÀL·LICS

El nostre enfocament vers el client: oferint-li productes de qualitat adaptats a les seves necessitats, assessorant-lo i donant-li suport des del nostre departament tècnic, i entregant-li puntualment les comandes gràcies al servei eficaç del nostre departament d’expedicions.

 

DADES DE CONTACTE

Nom: Daniel Verdejo
E-mail: roschimneys@rostubos.com
Telèfon: 977 63 17 09

Pol. Ind. Parc Pla
C/Esparver Cendrós, s/n 43810
Pla de Sta. Maria, Tarragona

www.rostubos.com