Shaping Energy & Air

Som una cooperativa de consultoria, enginyeria i recerca aplicada d’abast internacional en els sectors de l’energia i la qualitat ambiental. Pensem que en els procediments òptims de creació és possible millorar l’experiència humana i alhora reduir l’ús de recursos. Sobre la base d’un ampli coneixement, experiència, neutralitat i rigor, entenem la sostenibilitat com un component indispensable perquè les persones ofereixin el màxim i se sentin còmodes amb el seu entorn.

Les nostres solucions inclouen els àmbits de: edificis NZEB i segells mediambientals; qualitat ambiental interior i exterior; xarxes de districte; rehabilitació, gestió i política energètica; intensitat energètica a indústria; R+D, etc.

Fundada l’any 1999, AIGUASOL compta amb un equip compost per més de 20 professionals amb un alt nivell d’experiència tècnica i científica. Hi inclou especialistes en enginyeria, recerca (diversos Doctors en enginyeria en plantilla), arquitectura i física, amb un notable recorregut tant en empreses privades, públiques, com en centres de recerca.

AIGUASOL és una empresa amb base local, activa a nivell mundial; comptem amb oficines a Barcelona i el País Basc, així com una presència regular a Santiago de Xile, Accra, Lisboa i Bogotà.

Imagen9

EN QUÈ PODEM AJUDAR

CONSULTORIA, ENGINYERIA I RECERCA ENERGÈTICA

  • Estudis de viabilitat, enginyeria de detall i direcció d’obra de generació energètica, co‐generació i tri‐generació, xarxes de calor i fred.
  • Models de simulació i optimització sobre qualitat de l’aire i optimització
    energètica.
  • Recerca aplicada nacional i internacional (projectes europeus, agències de
    cooperació i multilaterals)

 

DADES DE CONTACTE

Nom: Pol Arranz
Càrrec: Director de Projectes
E-mail: pol.arranz@aiguasol.coop
Telèfon: (+34) 682 647 200

C/Roger de Llúria, 29, 3r 2a
08009 Barcelona (Spain)

www.aiguasol.coop