Biomassa, el camí cap a l’equilibri

Energrup, fundada a l’any 2007, es una empresa d’instal·lacions, eficiència energètica i serveis energètics ESE, especialitzada en biomassa, fotovoltaica i clima, tan per a producció d’energia tèrmica (calor i fred), com elèctrica.

Som un operador del sector energètic renovable, vinculat a la terra, al sector primari, que col·labora en la protecció i millor gestió d’aquest gran patrimoni natural que son els nostres boscos, contribuint a un futur més sostenible.

Atenem les necessitats dels nostres clients que busquen reduir els seus costos energètics i aposten per el desenvolupament de les energies renovables. Garantim als nostres clients un significatiu estalvi econòmic i estabilitat de preus energètics assumint la inversió i la gestió integral de la nova instal·lació.

Com a ESE, millorem la eficiència energètica de les instal·lacions dels nostres clients redundant en una millora de la seva competitivitat i una reducció d’emissions de GEHs.

Energrup compta amb un equip de professionals de llarga experiència en el mon de l’enginyeria energètica, execució d’instal·lacions i O&M integral.

Imagen4

EN QUÈ PODEM AJUDAR

SERVEIS ENERGÈTICS CLAUS EN MÀ

Som especialistes en el disseny i execució de projectes energètics claus en mà o en format serveis energètics en el sector de la biomassa, fotovoltaica, eficiència energètica i clima. També tenim una amplia experiència en el disseny, execució i gestió de xarxes de calor.

 

DADES DE CONTACTE

Nom: Joan A. Fornieles
E-mail: jfornieles@energrup.com
Telèfon: (+34) 625 584 635

C./ Xoriguer, 12
08224 Terrassa. Barcelona

www.energrup.com