el clúster als mitjans

El clúster i els nostres associats som font de notícies pels mitjans de comunicació

TV3 08/11/2021

TV3 15/01/2020

TV3 29/07/2021

TV3 19/06/2019

NOTÍCIES CBC

Tota la informació del clúster al teu abast

p1

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya celebra la 10a Assemblea General Anual amb la consellera d’Acció Climàtica, Agricultura i Agenda Rural

El CBC va celebrar la 10 Assemblea General Anual el passat 5 de maig de 2022.

2

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya ajuda a promoure les instal·lacions de biomassa en centres esportius

Esport pel Clima és un projecte estratègic per a l’impuls de la descarbonització dels centres esportius a partir de la bioenergia que té com a objectiu promoure l’acció climàtica. Aquesta setmana es va dur a terme la visita ‘in situ’ per il·lustrar els avantatges de l’ús de biomassa en centres esportius.

IMG_1181

El biogàs a Catalunya té un gran potencial i l’administració té la capacitat de fer-ho possible

El sector del biogàs a Catalunya vol agafar embranzida, però encara pateix alguns entrebancs. Quins són i com es poden resoldre?

1

El Clúster de la Bioenergia de Catalunya viatja a Dinamarca per conèixer el model danès de biogàs

El Clúster de la Bioenergia va viatjar a Dinamarca per conèixer el model danès del biogàs, especialment per copsar les principals oportunitats que ofereix la producció de biometà.

CBC_biomassa-1024x749

El CBC posa de manifest el paper de la biomassa com a energia estratègica i resilient a la FECS

El Clúster de la Bioenergia va tenir presència a les Jornades de la Biomassa de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible de Vic que va tenir lloc la setmana passada, on es va posar de manifest la importància que es faci una aposta per aquesta energia renovable clau per al mix energètic europeu i la mitigació del canvi climàtic.

WhatsApp Image 2022-02-17 at 16.26.30

El CBC es posiciona com a impulsor de la gestió del biogàs a Catalunya

Aquest matí, el president del Clúster de Bioenergia de Catalunya, Jordi Serra, ha participat en l’acte de presentació de les Jornades de Biogàs que tingut lloc en el marc de la Fira de l’Energia i la Construcció Sostenible que se celebra aquests dies a Vic