Construïm ponts entre la societat i el bosc

SocialForest és una empresa internacional que va començar  fa cinc anys amb la proposta de crear ments sostenibles en i amb els boscos. Per tant, la companyia està realitzant diversos projectes a Espanya, Portugal i Alemanya: creant consciència en la societat sobre l'important paper dels boscos en termes d'emergència climàtica i la importància de la gestió sostenible correcta d'aquests boscos per mantenir les seves multifuncions (el bressol de la biodiversitat, fixació de CO2, filtre de contaminació, protecció contra l'erosió i desertificació, filtre i administrador d'aigua, prevenció d'incendis forestals).

La nostra empresa realitza, de manera complementària, esdeveniments de teambuilding per a empreses privades que reconnectin les persones amb el bosc, involucra empreses privades per invertir en el maneig forestal sostenible, a través de la Responsabilitat Social Ambiental Corporativa i creant oportunitats de treball per als joves que necessiten una segona oportunitat.

Ajudem als boscos a adaptar-se al canvi climàtic creant ments sostenibles. La pasió es nostre motor!!!

Imagen1

EN QUÈ PODEM AJUDAR

INCLUSIÓ LABORAL AMB BIOMASSA

 

  • Projectes per empreses privades i l'administració de gestió forestal com eina de Responsabilitat Social Corporativa.
  • Esdeveniments de teambuilding al bosc.
  • El bosc educatiu:  instal·lacions de boscos educatius i activitats de pedagogia forestal per reconnectar a la societat amb el bosc.
  • Creació d'ocupació per col·lectius en risc d'exclusió social

DADES DE CONTACTE

Nom: Joachim Englert
E-mail: info@socialforest.org
Telèfon: (+34) 652 389 167

C./ Belladona 14, 08017
08930 Les Planes, Barcelona

www.socialforest.org