Empresa pionera en la distribució de calderes de biomassa d’alta qualitat austríaca al nostre País. Eta Heiztechnik – fins 500 kw - i Weiss – de 1 a 15 Mw - , son les nostres marques de referència. Hereva de Kapelbi, més de 500 instal·lacions per tot Espanya avalen el nostre treball i el nostre compromís amb la qualitat i al servei del client. A més, som coneixedors a fons del sector, poden proposar des aparells de mediació d’humitat de l’estella fins a proveïdors de matèria prima. Així tanquem el cercle per que cap baula quedi solta en la cadena de la biomassa.

Atria Bioenergia és una empresa especialitzada en biomassa. Neix de la llarga experiència dels seus socis en el món de la biomassa, oferint respostes de qualitat i fiabilitat a qualsevol projecte de planta de biomassa. Cobrim tots els aspectes necessaris en un projecte de biomassa, des de l'assessorament fins a la instal·lació d'equips, el seu manteniment o el subministrament de materials, productes i consumibles. Treballem amb les millors marques i socis comercials d'equips de biomassa oferint un catàleg d'alta qualitat i immillorable rendiment i durabilitat. També disposem d'un servei bàsic d'enginyeria i una àgil xarxa de serveis tècnics que garanteixen el bon funcionament de totes les nostres instal·lacions mitjançant instal·ladors homologats, formats per nosaltres.

Imagen5

EN QUE PODEM AJUDAR

TOT TIPUS DE SERVEIS EN BIOMASSA

Oferim formació tècnica per a tot tipus d'usuaris; anàlisis de necessitats energètiques i assessorament; enginyeria per al desenvolupament de solucions de calor amb biomassa i distribució de calderes de biomassa i equips complementaris, junt amb el seu manteniment. Adicionalment, facilitem l'obtenció de biomassa a través de productors de qualitat i garantim el seu subministrament.

DADES DE CONTACTE

Nom: Pere Serra
E-mail: atria@atriabioenergia.com
Telèfon: (+34) 669 84 92 51

C./ Bonavista, 5 08270
Navarcles, Barcelona (Spain)

www.atriabioenergia.com