Treballem per una societat més inclusiva, justa i solidària

Som una entitat privada sense ànim de lucre fundada a l’any 1992 que treballa en l’àmbit de la formació i la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social, i que tenen especial dificultats per a incorporar-se al mercat laboral.

Ens basem en un model d’economia circular que ens permet generar un doble impacte: social i mediambiental. Les principals línies de treball són:

- La Formació i Inserció Sociolaboral de persones amb especials dificultats per a incorporar-se al mercat de treball. Al servei d’aquest objectiu s’emmarca tant l’oferta de formació ocupacional com la realització d’activitats productives per afavorir la inserció laboral. Som el grup d’Empreses d’Inserció més gran en número de treballadores i treballadors de l’Estat espanyol.

- L’Entrega Social de mobles, roba, parament de la llar i aliments, per a famílies d’escassos recursos derivades per diferents Serveis Socials.

El nostre és un projecte empresarial que ofereix una àmplia oferta d’iniciatives amb impacte social, rendibilitat econòmica i visió mediambiental. És a dir, un marc laboral que permet a aquestes persones millorar el seu grau d’ocupabilitat d’una manera íntegra.

fundacio-integra-2

EN QUÈ PODEM AJUDAR

CAPACITAT DE TREBALL

Al 2017 es va crear la primera ETT especialitzada en la contractació socialment responsable de persones en situació de vulnerabilitat: AmigaETTSocial. No només és una via per aconseguir més inclusió, sinó que esdevé una proposta de valor per a una societat on encara queda molt camí per aconseguir que la consciència social sigui una realitat per a tothom.

 

DADES DE CONTACTE

Nom: Marina Arnau Olivé
Càrrec: Directora d'Acció social
E-mail: marnau@formacioitreball.org
Telèfon: (+34) 682 647 200

C/Llull, 430-438
08930 Sant Adrià del Besòs
Barcelona (Spain)

www.formacioitreball.org