2a edició del cicle de webinars (COVID-19)

Els clústers catalans continuem units per facilitar a les empreses les eines necessàries per fer front a la crisi del COVID-19.

Com que la primera fase de webinars oferts als socis dels clústers catalans va estar tot un èxit, avui s'inaugura una segona fase, amb noves propostes sobre temàtiques rellevants.

Aquesta segona fase també consta de cinc seminaris en format webinar, d’una durada de 60 a 90 minuts, que posteriorment tindran continuïtat amb noves propostes adreçades a la transferència d’informació sobre aspectes rellevants per a la gestió empresarial en el marc de la situació derivada de la pandèmia del COVID-19. Al final de cada actuació, els participants podran fer preguntes i resoldre dubtes després de les respectives exposicions a través de la plataforma.


Eines Microsoft per gestionar equips més productius a distància 

Dia i hora: Dimarts 14 d'abril a les 09:30h


La Comunicació com a eina clau per seguir sent visible, diferencial i proper en temps de crisi

Dia i hora: Dijous 16 d'abril a les 10h

Més informació i inscripcions


Ciberseguretat en temps de teletreball

Dia i hora: Dimarts 21 d'abril a les 10h

Més informació i inscripcions


Claus laborals per a l'empresa davant la crisi del COVID-19

Data i hora: Dijous 23 d'abril a les 10h

Més informació i inscripcions


Teletreball: de l'obligació a la oportunitat del dia després

Data i  hora: Dimarts 28 d’abril a les 16h

Més informació i inscripcions


Sobre els clústers:Els clústers són organitzacions sense ànim de lucre que agrupen a empreses i entitats que operen sobre un mateix sector o segment de mercat, i que col·laboren entre elles per aconseguir més i millors oportunitats de negoci.  Actualment, 2.300 empreses i agents de l’entorn formen part de 30 clústers a Catalunya, tot representant el 30% del PIB de l’economia (74.000 milions d’euros de facturació agregada). Les organitzacions associades als clústers generen més de 300.000 llocs de treball. Segons dades fetes públiques per ACCIÓ, el 76% de les empreses membre de clústers asseguren que formar part d’aquestes organitzacions les fa més competitives, mentre que el 91% inverteix en R+D i innovació.

Més informació sobre els clústers a:https://www.accio.gencat.cat/ca/serveis/clusters/ i http://www.clusters.cat