El Clúster de la Biomassa de Catalunya participa al debat sobre Transició Energètica i Territori

El passat dilluns 7 d’octubre, el Clúster de Biomassa de Catalunya va estar present a la Jornada de Transició Energètica i Territori que organitzava el CMES (Col·lectiu per a un nou Model Energètic i Social) al Palau Macaya de Barcelona. Com que la jornada estava centrada en l’àmbit forestal, el gerent del clúster, Marc Cortina, va presentar la seva ponència Experiències en la gestió de la biomassa a Catalunya. El principal objectiu de la seva participació en aquest acte va estar, en primer lloc, fer arribar al públic la labor d’aprofitament i gestió forestal que fan les empreses productores del clúster. A més a més, durant la ponència es va parlar de la biomassa com a font d’energia sostenible de cara a un present, i un futur, on no ens queda un altra que reduir la petjada de carboni i basar el creixement econòmic en fonts d’energia renovables.