El Clúster es reuneix amb empreses del sector de l'ocupació per desenvolupar un projecte d'inserció social

El passat divendres 22 de novembre vam tenir la reunió inicial del projecte Inserció al sector forestal. L’objectiu principal d’aquest projecte és, en primer lloc, analitzar la demanda laboral de les empreses del sector forestal que pugui ser coberta per col·lectius en risc d’exclusió social i, posteriorment, desenvolupar un pla de formació que asseguri l’èxit de la incorporació dels treballadors.

En origen, els participants d’aquest projecte són el Clúster de la Biomassa de Catalunya, Socialforest i la Fundació de Formació i Treball. No obstant, contem amb vàries empreses del sector forestal com ara Idària, ACETREF i ARESCAT; i amb entitats públiques, com ara el SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) entre d’altres, que col·laboraran activament per tal d’assolir els objectius inicialment proposats.