MENYS INCENDIS, MÉS ENERGIA

CREMEM EN CALDERES, NO AL BOSC

ECONOMIA CIRCULAR I BIOECONOMIA

BENEFICIS EMPRESARIALS, AMBIENTALS I SOCIALS

BENEFICIS CBC

Tot el que necessites per impulsar el teu negoci d'energia sostenible

REPRESENTACIÓ

Defensem els interessos del sector davant les diferents Administracions Públiques, Patronals, Associacions Professionals, etc.

FINANÇAMENT

Ajudem els nostres associats a finançar i a fer possible els seus projectes amb models de negoci sostenibles.

CONTACTES

El clúster és una font d'oportunitats. Posem en contacte a tots els integrants de la cadena de valor de la bioenergia.

FORMACIÓ

Facilitem accés a formació altament especialitzada. També oferim assessorament personalitzat per les empreses associades.

PROMOCIÓ

El clúster posa els seus canals a disposició dels associats per què puguin promocionar la seva activitat.

PROJECTES CLIMA

Inclusió de projectes dels associats i dels seus clients, en el programa anual “Projectes CLIMA” de compra de drets d’emissions CO2.

L'OPINIÓ DELS ASSOCIATS

La seva experiència és el nostre millor aval

El clúster ens ha obert la possibilitat de contactar amb el món industrial i això és clau per fer-los arribar el nostre producte. Ens ha fet obrir de manera molt important el ventall de les possibilitats de negoci, perquè bona part dels nostres clients ens han arribat per formar part de la cadena de valor de la biomassa i al poder oferir, conjuntament amb altres associats, projectes claus en mà.

Miquel Soliva
Gerent de Forestal Soliva

Incorporar-nos al clúster ens ha donat molts beneficis. El que més valorem és estar en contacte amb el teixit d’empreses que ofereixen serveis complementaris. Quan hem de plantejar nous projectes pel sector públic o industrial tenim molta més informació, experiència i contactes, i podem controlar molt més totes les variables. Això és un aspecte clau per garantir l’èxit dels projectes. Ho recomano molt.

Isidre Alferez
Soci fundador d’IMARTEC ENERGIA

Som una enginyeria especialitzada en biomassa i estar dins del clúster ens ha permès ser una part visible de la cadena de valor. Cada dia ajudem a altres empreses del sector i, al mateix temps, aquestes altres empreses ens ajuden a nosaltres. El networking que hem aconseguit ha estat molt important, igual que la nostra aportació vetllant per la divulgació i la regulació a nivell tècnic d’aquesta tecnologia. Les empreses que treballin en bioenergia han de formar part del clúster.

Jesús Teixidor
Soci i president de SUNO ENGINYERIA

Formar part del clúster ens ha facilitat l'accés a informació del sector i sinergies de col·laboració amb els altres associats que valorem molt positivament.

Antoni Domingo
CEO d'ADOMGRI

La bioenergia és una energia estratègica per Catalunya. El Clúster genera l’espai de col·laboració del sector públic i privat, necessari per a l’impuls de la bioenergia a Catalunya.

David Merino
CEO d'ATRIA BIOENERGIA

El Clúster ens ha permès disposar d’una plataforma d’intercanvi de coneixement i col·laboració per enfortir les empreses relacionades amb la bioenergia i desenvolupar projectes més sòlids i eficients.

Pere Sala
CEO de SALA FORESTAL

EL CLUSTER EN ACCIÓ

L'activitat del clúster no s'atura. Treballem cada dia per promoure el negoci de la bioenergia.

AGENDA

Participa a les properes activitats del clúster

No s'ha trobat cap esdeveniment

CONTACTA AMB NOSALTRES

Si vols més informació només l'has de demanar

Introduïu el vostre nom.
Introduïu un missatge.
Heu d’acceptar els Termes i condicions.